dijous, 18 de desembre del 2014

Casaments

Adoro els casaments. Potser siguin un despilfarro de diners, d'acord. Però per què són els diners si no per gastar-los en coses que ens facin feliços? És cert, també: hi ha bodes i bodes. Hi ha casaments repetitius, fotocòpia sense gràcia d'un estàndard genèric i insuls que, llavors sí, és una despesa sense sentit. Però hi ha casaments taaan bonics, taaan autèntics, taaan divertits!

El meu any passat va estar farcit de casaments xulos. Va començar a l'abril amb el de la Cèlia i el Damià: espectacular. Ella anava preciosa, amb un vestit deliciós. Treta la cua, el pot tenyir de qualsevol color i serà la reina de la Feria de Abril. Com que no sé si me'n deixaria ensenyar foto, ella, prefereixo no arriscar-me. Afigureu-vos una parella de guapos feliços a rebentar. I que voli la imaginació.

A finals de maig va ser el torn d'una altra parella de guapos, i com que en aquest cas la confiança fa fàstic m'atreviré a posar-ne una imatge. Em permeteu, oi, Marina i Marc?



Mireu-los la cara: eren tan feliços! El van fer a l'aire lliure, en un entorn rural esplèndid. Ella... ella era un àngel (ho sento, nois, però aquell dia la 'prota', estèticament parlant, és ella sense cap mena de dubte). Quin casament! Vam dinar, vam cantar, vam ballar, vam seguir ballant, vam sopar, vam tornar a ballar... Va ser un casament espectacular, de traca i mocador. S'estimen tant, i jo els adoro tant! 

El tercer casament va ser el cap de setmana següent. Es casaven dos amics mooolt amics: la Sílvia i el David. Ells són wedding planners i havien muntat un bodorrio... Senyor! Quin bodorrio! Va ser tot perfecte. Ella... ella! Anava brutalment bonica, amb un vestit gairebé de fum que només de recordar-lo em venen ganes de plorar. El van fer al claustre de la Seu Vella de Lleida i va ser senzillament genial. Tothom estava feliç i vam riure i plorar taaant! D'ells, més que cap foto... us en deixo el link al trailer de la pel·lícula. Sí, de la pel·lícula. Prepareu crispetes, coca-cola i kleenex. F-l-i-p-a-r-e-u.  http://vimeo.com/110774462 .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada